ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
Φωτογραφίες του Κίτρινου Σκίουρου... Δείτε την προσεγμένη βραζιλιάνικη διακόσμηση του χώρου μας

  


   ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ
Φωτογραφίες από διάφορα events και εκδηλώσεις στον Κίτρινο Σκίουρο.

   
Κριτικές για τον Κίτρινο Σκίουρο...

Έμπειροι και αυστηροί κριτικοί γράφουν τα καλύτερα για τον Κίτρινο Σκίουρο! Διαβάστε...

Ένα μικρό μπιστρό, ένα μπαρ απολύτως μοντέρνο. Ένα ανθρώπινο μέρος, που υποδέχεται φιλικά και ανεπίσημα ένα μπερδεμένο κοινό: καθωσπρέπει μεσοαστικά ζευγάρια που γιορτάζουν τους αργυρούς τους γάμους, μοναχικά αγόρια με θλιμμένη ματιά, πετυχημένες executives πολυεθνικών, εσείς. Θα νιώσετε πως βρίσκεστε στο Sao Paolo ταξιδεύοντας μέσα στην Αθήνα. Latin εξωτισμός, στο άλσος Συγγρού. ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΜΗ (ELLE - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ)

Ο Κίτρινος Σκίουρος μετατρέπεται σε στέκι. Οι γεύσεις του Ρίο μας ήρθαν για τα καλά στην Αθήνα. Απ’ όλες τις βραζιλιάνικες γεύσεις ξεχωρίζει η φεσουάδα. Είναι το εθνικό φαγητό ενός λαού που είδε ιθαγενείς, λευκούς και μαύρους να σμίγουν, δημιουργώντας μία ράτσα ερωτικών και κινητικών ατόμων, με αγάπη για τον τόπο τους και την παράδοση. Στον «Κίτρινο Σκίουρο» η φεσουάδα γίνεται με τέσσερα είδη κρεάτων, μαγειρεύεται επί έξι ώρες και όπως γράφει ο κατάλογος η συνταγή έχει «μυστικά μπαχαρικά και όλο το μεράκι της Ρεγγίνας». Πλούσιο και γευστικό πιάτο, με πολλές ευωδιές και καυτερή αίσθηση. ΚΡΙΤΩΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ)

Ο «Κίτρινος Σκίουρος» είναι ένα ζεστό, ρεστοράν-μπιστρό, με ασυνήθιστα αλλά σπιτικά βραζιλιάνικα φαγητά. Τα παιδιά που σερβίρουν είναι πολύ καλά πληροφορημένα και κάνουν τη δουλειά τους με όρεξη και χαμόγελο. Οι τιμές είναι πάρα πολύ λογικές και όσον αφορά τον λόγο «τιμή προς ποιότητα» η ποιότητα βαραίνει πολύ. ΝΤΑΪΑΝΑ ΚΟΧΥΛΑ (ΕΞΟΔΟΣ)

Στον «Κίτρινο Σκίουρο», όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι, βγάζουν έξω τραπεζάκια και φαναράκια. Βγαίνουν στο δρόμο με βραζιλιάνικες μουσικές, σαντουιτσάκια, μπουφέ, παγωμένη καϊπιρίνια και χορεύουν σύσσωμοι πελάτες και προσωπικό και εσύ νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί. ΜΥΡΤΩ ΚΟΝΤΟΒΑ (TRAILER-ΚΛIΚ)

Αν πας Πέμπτη στον «Κίτρνο Σκίουρο» μπορεί να πέσεις πάνω σε ένα πολύ κοσμοπολίτικο πάρτυ, αφού δίπλα σου ίσως να τρώνε και να πίνουν την καϊπιρίνια τους οι πρέσβεις της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας. Ο «Κίτρινος Σκίουρος» είναι ένα από τα πιο cool και δροσερά στέκια της πόλης. Ακουμπάει στα δέντρα του πάρκου των Ιλισίων και όταν κάθεσαι γύρω από τα τραπέζια του νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη καταπράσινη αυλή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΥ ΖΕΙΝ)


Μία γλυκιά, βραζιλιάνικη γωνιά δίπλα στο άλσος Ιλισίων. Θα βρείτε παραδοσιακά βραζιλιάνικα πιάτα όπως είναι η φεσοάδα και η φαρόφα και ιδιαίτερα γλυκά όπως η κοκάδα μορέλα (τριμμένη καρύδα με ζάχαρη) και το dolce leci (καραμελωμένο γάλα με σταφίδες).

Η πιο ερωτική κουζίνα του κόσμου σερβίρεται στο πιο ερωτικό εστιατόριο της Αθήνας. Ο Κίτρινος Σκίουρος χαρακτηρίζεται από ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες του Πωλ και Αδάμ. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στο χώρο του είναι αυτές του πράσινου και του κίτρινου αφού αποτελούν τα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας. Η βραζιλιάνικη κουζίνα είναι απρόσμενα νόστιμη και το αποτέλεσμα στο πιάτο είναι εντυπωσιακό τόσο οπτικά όσο και γευστικά.

Στον Κίτρινο Σκίουρο θα γευτείς τη βραζιλιάνικη κουζίνα σε ένα φιλικό χώρο, με καλοκαιρινή αίσθηση και ethnic λεπτομέρειες, ενώ πελάτες και προσωπικό γίνονται όλοι μια οικογένεια. Το καλοκαίρι υπάρχουν στην άκρη του πάρκου τραπεζάκια και είναι υπέροχο να απολαμβάνεις το φαγητό σου μέσα στη δροσιά και την ησυχία. Να σημειωθεί ότι την τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού, στον Κίτρινο Σκίουρο διοργανώνεται ένα ξέφρενο πάρτυ.

Στα Ιλίσια, δύο βήματα από την οδό Μιχαλακοπούλου, υπάρχει ένα εστιατόριο με αυθεντική βραζιλιάνικη κουζίνα και ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Κίτρινος Σκίουρος βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρομάκι, κάτω από ψηλά δέντρα και οι γεύσεις του έφτασαν ως εμάς χάρη στην Regina Tassitano.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Δείτε τις δημοφιλέστερες βραζιλιάνικες γεύσεις που σερβίρονται στον Κίτρινο Σκίουρο.

  


   CATERING
Ο Κίτρινος Σκίουρος ετοιμάζει βραζιλιάνικες νοστιμίες για τις εκδηλώσεις σας (δεξιώσεις, γάμους, πάρτυ) στο χώρο σας ή στο χώρο μας.